Beriringan ke Syurga~

Saturday, January 10, 2009

Khaibr khaibr ya yahud!!!!

salam jihad!
awal pagi kami (Abah, mak, saya dan akak)bergerak menuju ka Stadium Melawati, Shah Alam, subhanaallah, lautan manusia mencekik dan memaksa kami memuntahkan semangat kami, dari tempat duduk atas, saya dan akak berlari kebawah , dalam lautan manusia yang penuh dengan semangat jihad!melaungkan Khaibr khaibr ya yahud!!jaishu Muhammad saifa yau'd!!

rapat umum dimonopoli generasi muda, membuktikan kami...remaja islam di malaysia, bersedia dengan segenap urat nadi kami untuk jihad!

untuk sahabat-sahabat yang masih leka diulit mimpi indah, sedarlah!saatnya sudah tiba..saat kita sedar yang hidup kita sebenarnya hanya untuk Allah, masih menganggap zaman remaja adalah zaman keseronokan? anda silap, itu kata generasi terdahulu, dah ketinggalan zaman, generasi muda sekarang adalah yang berjiwa dan bersemangat kental melawan musuh islam.

jom sertai kami!!baru stylo!

Allahuakbar!!


(sila klik pada gambar untuk paparan sebenar)







lautan manusia seiringi penuh semangat jihad



takbir!!






hancur hancur!hancur israel!!



barisan perwakilan

saudara dari gaza sedang berucap


Nah, anda masih mahu menjadi pemerhati setia?silakan..

Hidupku , matiku, ibadahku, hanya untukMU Ya Allah~

1 comments:

sEeKeRZ said...

salam nessa..
alhamdulillah..perhimpunan yg d uia tu even xsegempak yg nessa pergi d shah alam 2,tp semangat jihad 2 xkira tempat..semuanya lancar.ptg 2 jgk,dlm tongsampah mahalah,penuh milo,compact powder maybeline..segala alat solet cap yahudi,makanan cap amerika semua dah ketanah~
alhamdulillah,even nmpk mcm mmbazir,kita faham la yg dorg da mnyesal beli brg2 tu in the same time bg dana bunuh saudara kita.

tak mau da minum darah palestin lg katanya..
xsangka,xpernah pulak terfikir dorg ni drastik btl & sgt bersemangat..


kalu ada aktiviti lagi,harap nessa blh publish d blog~
nak share gak..
=]

salam mujahadah~

Powered by Blogger.
=)

Followers

Search This Blog

© Nessa Syahirah, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena