Beriringan ke Syurga~

Thursday, December 11, 2008

Mosyi-Mosyi~

Ohaio..

Dua tag yang sama dapat dari Akak ngan joan.dah agak lama simpan buat perkasam,saya agak boring malam ni,macam semalam,cerpen bertajuk 'Menanti Hanan' tak siap lagi dan tak tau bilala~ boleh siap, saya tengah download video sebenarnya, tapi diatas kelembapan internet yang ala-ala hidup sengan tak mau mati-mati, maka mood saya nak mendownload yang termati dulu, tak nak terus kebumikan mood, saya jawab tag yang menarik ni..layan je ..

1.Do you think you're hot??


Tak..saya sejuk..hehe~

2.Upload your favourite picture of you

perlu ke?hehe..ok..ok..


3.Why do you like that pictures?

gambar masa skolah dedolu~nampak tersangatlah berkaliber diriku berbaju diraja..huhu..

4.When is your last time you ate pizza??


tak suke pizza,jadinya,tak makan..tak ngap , tak telan dan sebagainya.


5.The last song you listened to

i'tiraf,raihan

6.What are you doing right now beside this??

tekan-tekan mouse ..

7.What Name would you prefer beside yours??

Nur Hanan Khadijah~

8.People i tag.

ni part paling best,pekate test tag orang yang peratus untuk kemungkinan dia jawab tag ni adalah 0.01/0.00 peratus,ala...cube je..

1.Ustaz Nik Abduh
2.Tok Guru Haji Hadi
3.Ustaz Hasrizal
4.Dr.Hasan Ali
5.Obama

hehe~ni bukan gurauan,tapi percubaan..disamping mempromote blog tokoh-tokoh yang saya hormati.

(jgn bebetul dorang masuk blog ni dah..kena tak pasal-pasal..)

9.Who is number 1??

ustaz hensem Skolah dedulu,Anak Tok Guru Nik Aziz.

10.Number 3 is having relationship with??

Ummu Saif, Isteri beliau.

11.Say Something about no 5??

hayyak~presiden baru AS kan..

12.How about number 4??

Ermm..Doktor la..doktor..tak tau ke~

13.Who is number 2??

Bekas menteri besar terengganu..

Tata~

4 comments:

Ami Farhani MNA said...

menariknye orang2 yang ditag tu.. 1st time jumpe orang buat camni=p

nessa syahirah said...

huhu~

saje2 je tu.

jgn beliau-beliau tu masuk blog ni dah............

sEeKeRZ said...

nessa..nessa..
hahha
kalu btl dy jwb tag nih..
untung nyerrrr~
=p

nessa syahirah said...

wahaha~

itu agak mustahil la cik seekerz~

Powered by Blogger.
=)

Followers

Search This Blog

© Nessa Syahirah, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena